VEELGESTELDE VRAGEN

Op deze pagina vind je (bijna) alle antwoorden op je vragen. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

TICKETS

Je kunt tickets kopen via de ticketshop van Festival Los Zand. We raden je aan om alleen via de officiële ticketshop tickets te kopen, zodat je zeker weet dat deze geldig zijn!

Dit hangt af van de voorverkoop. We raden je aan om zo snel mogelijk je ticket online via de ticketshop te kopen. Zo ben je verzekerd van toegang én betaal je ook minder voor je tickets.

We bieden verschillende soorten tickets aan in onze ticketshop. Festival Los Zand is toegankelijk voor alle leeftijden. Hiervoor zijn echter wel verschillende soorten tickets verkrijgbaar:

Early Bird ticket (18+): €24,50
Regular ticket (18+): €27,50
Lazy Bird ticket (18+): €30,-

Youth ticket (t/m 17 jaar): €15,-

Weekendticket Infected Festival & Festival Los Zand (18+): €45,-

Let op! Ben je nog geen 18 jaar? Koop dan het Youth ticket! Bij de entree wordt om je legitimatie gevraagd. Tenzij je eruit ziet als 25+ jaar raden we je zeker niet aan om met een 18+ ticket binnen te komen.

Nee, helaas! Je moet minimaal 18 jaar oud zijn op de dag dat je het festival bezoekt. Bij de entree wordt om legitimatie gevraagd. Als je er niet uit ziet als 25+ jaar oud dan raden we je zeker niet aan om het te proberen.

Geen paniek! Kijk eerst even in je spambox of ongewenste mail of je daar de bevestigingsmail met je ticket kunt vinden.

Niet gevonden? Nog steeds geen reden voor paniek. Check dan of het geld wel is afgeschreven van je bankrekening. Via de website van Ticketview kun je gemakkelijk je tickets terugvinden met je e-mailadres (waarmee je de bestelling hebt gedaan) en het bestelnummer (deze vind je in de bankafschrijving).

Heb je een spelfout gemaakt in je e-mailadres of een verkeerd e-mailadres ingevuld? Kan gebeuren! Stuur dan een mailtje naar info@festivalloszand.nl, dan helpen wij je verder.

Stuur even een mailtje naar info@festivalloszand.nl en vermeld hierin het e-mailadres waarmee je de tickets hebt besteld, het bestelnummer en het aantal tickets. Dan kijken we of we het voor je kunnen oplossen!

FESTIVAL INFO

Festival Los Zand vindt plaats op zondag 11 september en duurt van 14:00 tot 23:00 uur.

Festival Los Zand vindt plaats op Recreatieplas Berkendonk in Helmond.

Bij Festival Los Zand is iedereen welkom van jong tot oud! Kom dus lekker feesten met je kinderen of met opa grooven op de beste artiesten.

Nog geen 18 jaar? Koop dan het speciale Youth ticket.

Jazeker! Je moet alleen nog heel even geduld hebben. We maken deze namelijk binnenkort bekend op onze social media kanalen en website.

Jazeker! Je moet alleen nog heel even geduld hebben. We maken deze namelijk binnenkort bekend op onze social media kanalen en website.

Bij de entree worden ook timetables uitgedeeld door onze medewerkers, zodat je je favoriete artiesten zeker niet hoeft te missen!

Op Festival Los Zand kun je voor drinken en eten uitsluitend met munten betalen. Deze munten zijn verkrijgbaar op het festivalterrein bij de verschillende muntenkassa’s. Hier kun je zowel met pin als cash betalen.

Kledingstress? We begrijpen het heel goed als jij drie extra outfits mee wilt nemen naar Festival Los Zand. Gelukkig zijn er voldoende lockers aanwezig op het terrein waar je al je kleding en andere persoonlijke spullen veilig kunt opbergen.

Wanneer de weersvoorspelling slecht is (wat wij natuurlijk niet hopen) zullen we ervoor zorgen dat er voldoende tenten staan waar je kunt schuilen. We gaan er natuurlijk niet vanuit dat dit nodig is, laat dat zonnetje maar komen hoor!

Wij snappen wel dat je honger krijgt van al dat dansen! Op het festivalterrein zullen diverse foodtrucks staan om je honger te stillen. Zo kun je met een gevulde maag weer lekker door gaan dansen!

Voor de kettingrokers onder ons adviseren we om voldoende sigaretten mee te nemen. Op het festivalterrein zijn namelijk geen sigaretten verkrijgbaar.

Roken is op het gehele terrein wel toegestaan. Gooi wel netjes je sigaretten weg en houd rekening met eventueel brandgevaar in verband met het droge weer / natuurgebied.

Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Dit is overigens wel toegestaan als je een speciaal dieet hebt met doktersverklaring die getoond kan worden bij de entree.

VRIJWILLIGERS

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij Festival Los Zand? Super! Wij zijn namelijk nog op zoek naar vrijwilligers om het team te versterken. Stuur een mailtje naar info@festivalloszand.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

GEZONDHEID & VEILIGHEID

Op Festival Los zand zijn verschillende EHBO posten aanwezig. Deze zijn duidelijk gemarkeerd en goed zichtbaar. Onze professionals staan hier de hele dag voor je klaar. Kom dus gerust langs wnaneer je stagedive niet goed ging en je last hebt van je snuitert. Oepss..

Gebruik je medicijnen die je tijdens Festival Los Zand moet innemen? Dan bedoelen we natuurlijk niet de medicijnen van de plaatselijke nachtapotheker ;).

Neem je medicatie, een doktersverklaring en een geldig legitimatiebewijs mee. Bij de entree van het festival kun je om goedkeuring voor je medicijnen vragen.

Nee, het is verboden om wiet en/of andere drugs mee te nemen naar Festival Los Zand. We hebben net als veel andere Nederlandse festivals een zero tolerance poly. Neem je wel drugs mee en wordt je gesnapt? Oh oh. De straffen variëren van verwijdering van het festival tot overhandiging aan de politie. Beter niet doen dus!

Om voor iedereen een gezellig festival te organiseren, zijn er huisregels en algemene voorwaarden opgesteld. Deze zijn te vinden nabij de ingang en door op deze link  te klikken: Huishoudelijk reglement Festival Los Zand.

VERVOER & PARKEREN

Ben je van plan om met het Openbaar Vervoer naar Festival Los Zand te komen? Plan je trip dan via 9292.

Kom je met de fiets of scooter? Wat goed! We gebruiken de reguliere fietsenstallingen van Recreatieplas Berkendonk. Vlakbij de hoofdingang is ook een grote fietsenstalling waar je je fiets of scooter kwijt kunt. Zet ‘m wel goed op slot!

Kom je met de auto? je kunt je auto de hele dag parkeren aan de Raktweg voor €15,-.

Laat jij je afzetten bij Festival Los Zand? Goed bekeken! Via de Raktweg kom je langs de Kiss&Ride. Volg de borden. 🙂