ALGEMENE VRAGEN

Bij Festival Los Zand is iedereen welkom van jong tot oud. Dus kom lekker met je kinderen of opa grooven op de leukste artiesten

Nee, je moet minimaal 18 jaar oud zijn op de dag dat je het festival bezoekt. Bij twijfelgevallen wordt ook je ID gecontroleerd door de beveiliging. Tenzij je er uitziet als 25+, raden wij het zeker niet aan om het te proberen!

Het Festival zal van 13:00 tot 23:00 uur duren

Jazeker, de timetable zal enkele dagen voor het Festival bekend worden gemaakt. Deze is natuurlijk te vinden op al onze sociale kanalen. Ik zou ze dus zeker vast even gaan volgen 😉

Aangezien we in Nederland wonen is dit een erg lastige vraag. Kijk altijd van te voren op Buienradar en je weer app!

Natuurlijk kan dat, heel graag zelfs! Vul het contactformulier in!

Het is verboden om wiet of andere drugs mee te nemen naar Festival Los Zand helaas. Wij hebben net als veel andere Nederlandse festivals een zero tolerance policy. Neem je wel drugs mee en wordt je gesnapt? Oh oh. De straffen variëren van verwijdering van het festival tot overhandiging aan de politie. Dus beter doe je het gewoon niet.

Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Dit is overigens wel toegestaan als je een speciaal dieet hebt met doktersverklaring die getoond kan worden bij de entree.

TICKET VRAGEN

Dit hangt af van de voorverkoop. Wij raden het aan om je ticket zo snel mogelijk online te kopen. Hier zijn ze namelijk ook goedkoper!

Geen probleem, kijk eerst even in je spambox/ junkmail en ongewenste post! Zit de bevestigingsmail hier niet in? Kijk dan even of het geld wel in afgeschreven van je bankrekening. Nog steeds geen ticket? Mail dan even naar info@helmondstichtingevents.nl

Koop nooit tickets van derde partijen. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het echte, valide tickets zijn. We raden je aan om je tickets via festivalloszand.nl te kopen, dan weet je zeker dat je binnenkomt.

Mail even naar info@helmondstichtingevents.nl, dan kijken we of we dit voor je kunnen oplossen!

WAT KAN IK VINDEN OP HET FESTIVALTERREIN?

Ja! Bij de entree krijgt iedereen een timetable zodat je niemand hoeft te missen!

Wanneer er slecht weer wordt voorspeld zullen er meer dan genoeg tenten staan waar je kunt schuilen. Maar hier gaan we natuurlijk niet vanuit. Laat het zonnetje maar komen hooooor!

Op het festivalterrein komen lockers te staan waar kleding en andere persoonlijke spullen opgeborgen kunnen worden. Natuurlijk kan je hier heel de tijd gewoon bij!

Op het festivalterrein zullen een aantal foodtrucks ervoor zorgen dat jullie met een volle maag kunnen dansen!

Het eten en drinken kan uitsluitend gehaald worden met munten. Deze munten kunnen gehaald worden bij verschillende muntenkassa’s. Hier kan betaald worden met pin en contanten.

Neem je doktersverklaring en ID mee en natuurlijk je medicatie. Bij de entree van het festivalterrein kun je een goedkeuring voor je medicijnen vragen!

Op Festival Los Zand zijn er verschillende hulpposten! Deze zijn duidelijk gemarkeerd en goed zichtbaar. Onze professionals staan heel de tijd voor jullie klaar. Kom dus gerust langs wanneer je stagedive niet goed ging en je last hebt van je snuitert. Oeps.